Djurö

Djurö

I östra Värmdö kommun ligger skärgårdsbygden Djurö. I Djurö by finns livsmedelsbutik och restauranger, kafé, kulturhus, fina promenadstråk och badplatser.

Bygd för Bygd genomförs på Djurö i samverkan med lokala föreningar som Djurö Byalag, Mötesplats Stavsnäs, Djurö-Vindö idrottsförening, samt representanter för boende och företagare från bygden.

Tyck till!

För att ta reda på vilka förutsättningar som finns i bygden genomförs just nu en undersökning i området där alla som är boende, deltidsboende eller verksamma i bygden får möjlighet att bidra med sin bild av bygden genom att svara på en enkät.

Undersökningen genomförs i samverkan med Leaders Stockholmsbygds projekt Smarta bygder och omfattar även områdena Stavsnäs och Vindö, samt delar av Fågelbrolandet, postnummerområden 13970–13975.

Enkäten innehåller frågor om bland annat service, föreningsliv, viktiga platser och natur.

Dina svar är värdefulla så ta chansen att vara med!

Så här gör du:

Klicka på länken för att komma direkt till enkäten. Vill du hellre fylla i ett pappersformulär finns det att hämta på ICA Stavsnäs och ICA Djurö, där du också lämnar in den ifyllda blanketten. Svara gärna så snart som möjligt, men senast den 8 augusti 2021.

Har du frågor eller behöver hjälp med att fylla i enkäten kan du besöka Mötesplats Stavsnäs i Lärarbostaden på Skolvägen 15 i Stavsnäs, tisdagar och torsdagar 8.30–12.00, ringa 070-769 45 30 eller skicka e-post till kansli@motesplatsstavsnas.se.